Vi har nu kommit en bit in på 2019 och det kan vara hög tid att se över publiciteten för det medieintensiva 2018. Många av er använder sig av det vanliga analysverktyget men nu kan vi även erbjuda mer avancerad statistik med hjälp av vårt nya AI-verktyg som ni hittar under fliken Dashboard i inloggat läge. Några av våra kunder är redan bekanta med verktyget men nu lanserar vi ett flertal nya och kraftfulla funktioner.

Där kan ni bl. a. få automatisk värdering av er publicitet med tonalitetsfunktionen och ta fram ordmoln för att synliggöra vilka frågor som har dominerat ert flöde.

Allt detta är enkelt att göra själv, med stöd av guiden som finns under frågetecknet uppe i högra hörnet. Detta kommer ge er en bra bild av er publicitet, men vill ni gå djupare är ni välkomna att kontakta NewsMachines analysavdelning och chefsanalytiker Henrik Zettergren. Han kan ge förslag på analysupplägg som passar just era behov.

Vi kan tillhandahålla djuplodande, manuellt bearbetade analyser, men även ta fram enklare analysrapporter med automatiserad databearbetning av relevanta artiklar, som ligger till grund för den skrivna analysen som ni kan beställa av oss.

 

Henrik Zettergren

henrik.zettergren@newsmachine.com

070-598 94 49

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

5 276 personer gör det redan.