Företaget

NewsMachine är en svensk aktör som är expert på mediabevakning, publicitet och analys. Affärsidén har sedan starten 2002 varit att se till att våra kunder får en heltäckande, snabb och precis omvärlds- och mediebevakning – utan krångel, men med stor lyhördhet inför våra kunders önskemål.

Vi tar kundnytta och omvärldsbevakning på största allvar. Det låter kanske konstigt, men vi älskar vårt arbete så pass mycket att vi inte nöjer oss med att infria Era förväntningar; vi vill överträffa dem. Vi tar alla förslag på förbättringsmöjligheter på yttersta allvar. Vi lyssnar på våra kunder och arbetar ständigt med att förbättra och förfina våra metoder för att Ni skall hitta rätt information för Ert arbete.

NewsMachine har kontinuerligt utvecklats och förfinats. Nya funktioner har lagts till allt eftersom användare haft behov av dem. År 2015 kompletterades NewsMachine med PressMachine, nyhetsrum på nätet. PressMachine tillgängliggör bild- och informationsmaterial via Ert pressrum och administrerar pressutskick snabbt och enkelt via vår pressmeddelandetjänst. Med våra tjänster inom Redaktörs- och PR-stöd samt analys har Ni alla de verktyg som krävs för att orientera Er i dagens föränderliga medielandskap.

NewsMachine har ett brett spektrum av nöjda kunder:

  • privatföretag
  • intresseorganisationer
  • opinionsbildare
  • statliga myndigheter
  • landsting och kommuner

Våra medarbetare har god erfarenhet av branschen och kan snabbt sätta sig in i Er situation för att kunna bygga relevanta söksträngar omvärldsbevakning eller ge tips på hur Era pressmeddelanden kan nå ut genom mediebruset. Med stort tekniskt kunnande kan vi tillhandahålla en snabb och träffsäker tjänst som ständigt utvecklas.

Håll dig uppdaterad genom vårt nyhetsbrev.

Vill du komma i kontakt med oss? Hör gärna av dig till oss, oavsett om du vill veta mer om oss eller våra tjänster, vill ha en demo, prisförslag eller uppdatera din information i vår mediadatabas. Ring direkt eller mejla så hör vi av oss!

Lediga Tjänster:

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

5 276 personer gör det redan.