1. Knowledge Base
  2. Omvärldsbevakning
  3. Våra Verktyg - NewsMachine
  4. Newsmachine
  5. Inkorg

Newsmachines Inkorg eller Inbox är det första som en användare ser efter inloggning. Här samlas nyheter och träffar från alla sökagenter i ett kronologiskt flöde.

Som standard visas träffar från alla agenter med den senaste högst upp. Inkorgen erbjuder ett antal funktioner för att göra ett urval bland träffarna.

I vänstermenyn kan du se alla dina agenter och agentgrupper, klicka för att bara visa träffar från en enskild agentgrupp eller agent. (Tips. agentgrupper är ett bra sätt att organisera dina träffar på, lägg till nya under Agent Grupper)

I mittenmenyn finner du alternativ för att visa fler träffar per sida, sortera träffarna i motsatt ordning, bläddra mellan sidor med träffar.

Klicka på filterara för att visa fler avancerade urvalsalternativ. Som standard visas träffar från alla språk, länder och kanaler. Här kan du mixa olika alternativ som du vill, exempelvis enbart visa träffar från Webmedier is Sverige på Svenska.

Under datuminställnignen så kan du välja att enbart visa träffar från en viss tidperiod. Klicka en gång på datumlinjen för att visa en popup med datumalternativ. Där finns förvalda tidsperioder som idag, förra veckan eller i år. Glöm inte att trycka på använd. Med knapparna föregående och nästa så kan du stega dig fram och tillbaka med den valda tidsperioden.

Obs: Vissa kombinationer av filter kan ta väldigt lång till för systemet att beräkna, ett tips är då att specificera en kortare tidsperiod för att snabbare få respons.

Was this article helpful?

Related Articles

Behövs mer hjälp?

Finner du inte informationen du söker? Oroa dig inte, vi hjälper dig.
Klicka här för att kontakta Support direkt