En verkligt kraftfull omvärldsbevakning!

Alla som har behov av att bevaka vad som skrivs om dem i media skall kunna göra det. Och vem har inte behov av det?

Alla säljare borde bevaka sina viktigaste kunder. Alla som har konkurrenter borde bevaka dem, om inte annat för att lära sig. Alla som arbetar med opinionsbildning borde hålla reda på målgrupperna för sin kommunikation, och lyssna extra noga på sina meningsmotståndare. Vi tror att världen blir lite bättre om vi lyssnar lite mer. Vårt bidrag är att skärpa din hörsel och filtrera bort bruset.

NewsMachine vill gärna hjälpa dig att bli en mästare på omvärldsbevakning. Men det är bara du som vet vad ni behöver hålla er à jour med. Med NewsMachine kan du ställa in och påbörja er mediebevakning på bara några få minuter. Vi anpassar och utvecklar kontinuerligt tekniken utifrån våra användares behov och önskemål. Allt för att göra det så snabbt och enkelt för våra användare att få en precis nyhetsbevakning.

Inloggad har du kontroll över dina bevakningar i ett lättanvänt verktyg. Vi hjälper dig att komma igång, och stöttar dig mer än gärna när du vill trimma och utveckla din bevakning. Du har ständigt tillgång till hela din bevakningshistorik och du kan till och med analysera ”gårdagens nyheter” för dina bevakningar ända tillbaka till 2004. Detta gäller även artiklar som försvunnit från nätet.

 

Mer än bara mediebevakning

NewsMachine bevakar förutom de traditionella redaktionella medierna och sociala medier även den offentliga sektorn. Vi bevakar kommuner, universitet, landsting, länsstyrelser, Riksdag, regering och flertalet myndigheter. Detta för att kunna erbjuda våra kunder “total koll” på sin omvärld. Allting runtomkring dig kan påverka din verklighet. Därför ger vi dig möjligheten att bevaka hela omvärlden för att snabbt kunna agera på förändringar.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

5 276 personer gör det redan.