PressMachine - Sveriges mest kompletta tjänst

%name Pressutskick & pressrum

Med ett bra pressmeddelande kan ni slå världen med häpnad

%name Pressutskick & pressrum

PressMachine är en webbaserad plattform för pressutskick och pressrum. Här kan ni smidigt och enkelt administrera, skicka och publicera era pressmeddelanden och andra utskick. 

För att säkerställa att era utskickslistor är aktuella och att ni har koll på de journalister som rapporterar om era intresseområden kan ni använda AI-verktyget Mycroft. Det är ett verktyg som matchar era pressmeddelandetexter med de artiklar som skrivits i relaterade ämnen.

Sätt samman pressmeddelandet genom lägga upp texten, välja bilder, loggor och presstalespersoner samt annat material som ska ingå i utskicket. Därefter lägger ni till mottagare från PressMachines publika listor eller era egna listor som ni har importerat. Ni kan också kombinera dessa och komplettera med enskilda journalister ur den publika kontaktdatabasen.  När pressmeddelandet är upplagt och mottagarna inlagda kan ni trycka på publiceraknappen direkt eller schemalägga ett utskick vid en tidpunkt längre fram.

%name Pressutskick & pressrum
%name Pressutskick & pressrum

Pressrummet kan ni välja att ha helt integrerat på er hemsida och/eller upplagt på Pressmachine.se. Ni bestämmer hur ni vill ha det – vi fixar det åt er. På pressrummet har ni ert arkiv med historiska pressmeddelanden och ert pressmaterial i form av bilder, filmer samt andra dokument. Vi kan också hjälpa er med att integrera flöden för sociala medier och nyheter på ert pressrum, såväl på er hemsida som på PressMachine.se.

Med PressMachine har ni de verktyg ni behöver och allt som återstår för er är att slå världen med häpnad. 

Vill du veta mer om pressmeddelandetjänsten? Kontakta oss via e-post eller telefon: 08-46 50 53 00