För oss är ingenting mer värdefullt än nöjda kunder och den återkoppling som vi får från dem. Med NewsMachine är omvärldsbevakning enkelt, effektivt och odramatiskt. Du kan testa vår tjänst helt utan kostnad och helt utan förpliktelser. Om du vill återkoppla till oss om hur du tycker tjänsten fungerar är vi mycket tacksamma.

Hör av dig till oss!

 

seko Vad säger våra kunder?

NewsMachine erbjuder alla de verktyg jag behöver för omvärldsbevakning, medierapportering och analys. Lösningarna går att skräddarsy för mina önskemål och supporten är snabb och hjälpsam.

Erik Sandberg, biträdande Kommunikationschef – SEKO – Facket för service och kommunikation

LyckKommLogo Vad säger våra kunder?
Vi har använt NewsMachine i många år och är väldigt nöjda med detta prisvärda och användarvänliga verktyg. Under åren har vi använt tjänsten olika mycket men när vi har behövt bli påminda om hur vi ska göra har servicen varit suverän. Vi kan lätt ta fram tydliga presentationer för att visa statistik och genomslag i media och det är alltid uppskattat hos mottagaren.
Nina Lindberg, Kommunikatör på Lycksele kommun 

 

World Animal Protection 192x192 Vad säger våra kunder?

NewsMachine är ett företag som ger förnämlig service, snabbt och personligt. De kan skräddarsy lösningar och strävar alltid efter nöjda kunder.

Lise-Lott Alsenius, Kommunikationsansvarig World Animal Protection Sverige

 SBU LOGO CMYK 232x300 Vad säger våra kunder?

På SBU har vi stor hjälp av Newsmachine i det dagliga arbetet. Vi får omvärldsbevakningen enkelt presenterad och kan snabbt skapa analyser vilket ger underlag till hur vi ska tänka framåt i kommunikationsarbetet. Snabb service och trevligt bemötande är också en självklar fördel.

Anna Björklöf, vik. Kommunikationschef SBU – Statens beredning för medicinsk och social utvärdering

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

5 276 personer gör det redan.