För Journalister

På jakt efter nyheter? Då du är på rätt plats!

Är du journalist på jakt efter nyheter, nya uppslag eller kompletterande material? Här kan du hitta de senaste nyheterna från de organisationer och företag som använder NewsMachines tjänster för sin externa kommunikation.

journalist-vector

Hitta det du söker med Beagle

Beagle – sökverktyget för journalister

NewsMachines sökverktyg, Beagle, bygger på den senaste söktekniken och är speciellt anpassad för att journalister snabbt ska hitta rätt.  Du behöver inte registrera dig som journalist eller prenumerera på olika taggar, organisationer och företag – en enkel sökning räcker för att du ska hitta det du behöver. Förslagen i sökningen leder dig direkt till rätt kategori – pressmeddelanden, bilder, filmer, poddar, ämnen eller organisationer och deras presskontakter.

Testa att ”beagla” redan nu!

beagle-search-example
press-material

Pressmaterial

De senaste pressmeddelandeutskicken med relaterat material – rapporter, dokument, bilder med mera.

Utforska

organizations-vector

Organisationer och företag

Följ myndigheter, företag och organisationer och få deras pressutskick direkt i din inkorg.

Följ

press-contact-vector

Presskontakter

Kontaktuppgifter till pressansvariga, ledning och specialister för respektive organisation.  Gå till pressrum för respektive organisation och klicka på Presskontakt i övre menyraden.

media-bank-vector

Mediabank

Hitta poddar, bilder, filmer och annat material som kan användas in inslag och artiklar. Gå till pressrum för respektive organisation och klicka på Media i övre menyraden.