Om NewsMachine

Vi tar kundnytta och omvärldsbevakning på största allvar. Vi lyssnar på våra kunder och arbetar ständigt med att förbättra och förfina våra metoder för att ni skall hitta rätt information för ert arbete.

NewsMachine är en svensk aktör som är expert på mediabevakning, publicitet och analys. Affärsidén har sedan starten 2002 varit att se till att våra kunder får en heltäckande, snabb och precis omvärlds- och mediebevakning – utan krångel, men med stor lyhördhet inför våra kunders önskemål. År 2015 kompletterades NewsMachine med PressMachine för pressutskick och nyhetsrum på nätet.

Vi tar kundnytta och omvärldsbevakning på största allvar. Vi lyssnar på våra kunder och arbetar ständigt med att förbättra och förfina våra metoder för att ni skall hitta rätt information för ert arbete. Därför är den viktigaste inputen när NewsMachine utvecklar nya funktioner och lösningar den som kommer från våra kunder.

Med PressMachine kan ni tillgängliggöra bild- och informationsmaterial via ert pressrum och administrerar pressutskick snabbt och enkelt via vår pressmeddelandetjänst. Med våra tjänster inom PR-stöd samt analys har ii alla de verktyg som krävs för att hantera dagens komplexa medielandskap.

Tillgänglighet:

Vi strävar efter att våra hemsidor ska uppfattas, förstås och kunna navigeras av alla användare. Webbplatserna är mestadels i förenlig med lagen om tillgänglighet. Läs mer här.

Lediga Tjänster:

Just nu har vi inga lediga tjänster.