NewsMachine kan nu erbjuda dig ett utomordentligt användbart och mycket prisvärt pressrum och webbverktyg för pressutskick. Tjänsten heter PressMachine och erbjuder dig som användare möjlighet att effektivt hantera och distribuera ett obegränsat antal pressmeddelanden samt att enkelt och smidigt administrera ditt pressmaterial.

Vi på NewsMachine beskrivs ofta som tekniknördar och det kan nog stämma. Men vi vill att det vi gör skall fungera perfekt: såväl enkelt att använda som buggfritt fungerande. Och efter att vi tittat runt på olika lösningar som erbjuds för pressmeddelandedistribution samt lyssnat till vad ni som användare vill ha så satte vi igång att utveckla vår egen tjänst för pressrum och pressmeddelandetjänst. I och med att PressMachine är helt integrerad i NewsMachine så är det lätt att följa upp resultaten. Varför komplicera saker i onödan?

PressMachine tillhandahåller alla de verktyg som behövs för att sköta pressarbetet på ett professionellt och smidigt sätt. Det är enkelt att lägga upp pressmaterial i form av pressmeddelanden, bilder, kontaktpersoner, bakgrundsinformation med mera. Användarna kan lägga upp egna sändlistor eller använda sig av färdiga listor.

Tack vare att PressMachine är integrerat med NewsMachines bevaknings- och analysverktyg går det snabbt och enkelt att få återkoppling på insatserna – allt via en och samma inloggning.

Och det här med att pressutskickstjänster inte har varit ett särskilt konkurrensutsatt område återspeglar sig tyvärr i den prissättning som olika leverantörer erbjudit. Nåväl, det tänkte vi ändra radikalt på genom vårt erbjudande. Vi har av naturliga skäl tittat på det här tjänsteområdet ett tag, men vi har inte velat lansera denna tjänst förrän vi kunnat erbjuda en konkurrenskraftig lösning till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi har även lagt upp instruktionsfilmer på vår YouTube kanal som visar hur du lägger upp pressmeddelanden samt ordnar ditt pressrum med bilder, dokument, filmer med mera. Kolla in dem och hör av dig om du behöver hjälp.

Dela blogginlägget