chart woman3

Tjänst för pressmeddelande & pressrum

Förbättra ditt PR-arbete med NewsMachine

Är du redo att ta ditt PR-arbete till nästa nivå? Registrera dig för en demo idag och upplev kraften i NewsMachines PR-verktyg. Anslut dig till skaran av PR-proffs som använder våra AI-drivna verktyg för att uppnå resultat, lyfta sina varumärken och skapa genomslag för sina budskap.

Din partner för framgång

NewsMachines målsättning är att tillhandahålla verktyg som ger PR-proffs möjlighet att överträffa förväntningarna, bryta barriärer och att skapa genomslag i föränderligt och komplext medielandskap.

Our services

Riktad kommunikation

Precision är avgörande inom PR och kommunikation i en värld med allt fler kanaler och ett överflöd av information och budskap. Våra avancerade verktyg för utskick av pressmeddelanden säkerställer att ditt meddelande når rätt mottagare. 

Med NewsMachines plattform kan du identifiera träffsäkert relevanta mottagare av dina budskap, vilket maximerar effekten av ditt PR-arbete.

Omfattande analys

Kunskap är makt, och vi är här för att beväpna dig med de insikter du behöver för att lyckas. Med våra analysverktyg får du tillgång till en mängd data och analyser som ger ovärderliga insikter som grund för dina kampanjer. Spåra nyckeltal, mät ROI och avslöja handlingsbara insikter för att finslipa din strategi och driva resultat.

Engagerande och innehållsskapande

Din story förtjänar att bli hörd, och vi är här för att hjälpa dig att berätta den och skapa intryck. Vår plattform erbjuder en uppsättning verktyg och funktioner som är utformade för att ge dig möjlighet att skapa fängslande innehåll som engagerar din publik. 

Oavsett om du skapar ett pressmeddelande, skriver en bloggpost eller lanserar en social mediekampanj ger vår plattform allt du behöver för att ge liv åt din historia och engagera din publik.

Samarbeta enklare

NewsMachines verktyg uppmuntrar samverkan och samarbete inom gruppen. Det kan också vara mellan PR-funktionerna i en internationell organisation spridd över många länder, eller mellan moder- och dotterbolag. 

 

Spara tid, öka effektiviteten

Låt våra verktyg ta hand om det tidskrävande arbetet, så att du kan ägna dig åt att utarbeta starkare och mer framgångsrika PR-strategier.

Vår innovativa plattform är utformad för att effektivisera ditt PR-arbete och frigöra värdefull tid och resurser. Därmed kan du fokusera på det som verkligen betyder något – att bygga relationer och berätta engagerande historier.

Support

Din framgång är vår högsta prioritet, och vårt dedikerade supportteam är här för att hjälpa dig varje steg på vägen. Oavsett om du har en fråga, behöver hjälp eller bara vill chatta är vårt expertteam tillgängligt 08:00 – 17:00 för att ge det stöd och den vägledning du behöver för att lyckas.

Our services