Från och med imorgon får alla användare av NewsMachines bevakningstjänst ett nytt mejl med en mer intuitiv och överskådlig design. Den stora nyheten är att mottagaren får tillgång till populära SmartReport – AI-verktyget som automatisk skapar en faktarapport av en artikel. AI-motorn identifierar namn, platser, organisationer och relaterade artiklar.

En annan nyhet i den nya rapportmejlen är att användaren kan välja att lägga till olika features som presenteras i form av ordmoln, tonalitetsdiagram och vanliga diagram direkt i mejlet.  Det är också möjligt att sortera träffarna efter agent, agentgrupp eller i kronologisk ordning.

Hur kommer jag igång?

För er som redan har verktyget SmartReport i er bevakningslösning är det bara att börja använda verktyget genom att klicka på SmartReport-ikonen i den dagliga mejlrapporten. Då kommer rapportvyn upp direkt i webbläsaren.  

Ni som ännu inte har tillägget kan klicka på knappen nedan för att läsa mer om SmartReport och beställa tillägget. Just nu erbjuder vi våra befintliga kunder att lägga SmartReport till ett extra fördelaktigt pris. Erbjudandet gäller fram till årsskiftet.

Självklart är ni välkomna att kontakta oss direkt via telefon 08-46 50 53 00 eller e-post salesteam@newsmachine.com så berättar vi mer eller hjälper er att komma igång!

Dela blogginlägget