ai

AI Media Database

Få tillgång till en heltäckande databas för mediekontakter. Komplettera den med relevanta journalister och kanaler som du hittar med hjälp av vårt AI-verktyg MyCroft.

ai 006

Mediakontakter

Hitta rätt mottagare –

komplett kontaktdatabas

Upptäck NewsMachines omfattande kontaktdatabas för journalister med tillgång till tiotusentals aktuella mottagare. I den hittar du relevanta journalister genom fritextsökningar eller olika filtreringar. Du kan också använda dig av färdiga listor utifrån ämne, medietyp, redaktion, region etcetera.  

Utifrån listorna, databasen och MyCroftsökningar kan du skapa personliga mottagarlistor, skräddarsydda för just dina dina behov. NewsMachines listor och kontakter kan också kompletteras med egna listor och kontakter. Det är enkelt att ladda upp listor eller lägga till enskilda kontakter och skapa en struktur med listor för olika ändamål.   

  Håll dina mediekontakter synkroniserade med våra kontinuerligt uppdaterade listor

  Håll dig steget före:

  Vår plattform ser till att dina listor alltid är aktuella och uppdateras automatiskt när kontakter byter roller, publikationer eller bevakningsområden. Du slipper manuellt uppdatera listor och kan vara säker på att du alltid når rätt personer.

  Skapa dynamiska listor med lätthet:

  Skräddarsy medielistor utan ansträngning. Oavsett om det är för en specifik kampanj eller ett visst ämne kan du snabbt och enkelt sammanställa listor med de mest relevanta journalisterna för dina behov.

  Smidigt samarbete för effektivare PR:

  Ge ditt team möjlighet att samarbeta effektivt. Dela medielistor, tilldela kontaktpersoner och skriv interna profilanteckningar. Detta förbättrar samverkan och säkerställer att alla i teamet har samma information.

  Förenklad journalistbevakning:

  Håll koll på dina favoritjournalister utan ansträngning. Få aviseringar i realtid när de publicerar nya artiklar eller engagerar sig i sociala medier. Du missar aldrig en viktig artikel eller möjlighet att engagera dig med utvalda journalister.

  v1 4

  Bedöm ditt ordval och hitta målgrupper för dina meddelanden.

  v2

  Skapa distributionslista för att visa listan över mediekontakter.

  v3

  Sök efter nyckelord, län, medietyp eller publikation.

  neron ai 2

  Upptäck relevanta mediakontakter!

  MyCroft är NewsMachines egenutvecklade AI-verktyg som hittar rätt mediekontakter för dina pressmeddelanden. MyCroft analyserar innehållet i ditt utkast till pressmeddelande och matchar det mot journalistiska texter. Matchningen genererar en lista med förslag på journalister som tidigare har rapporterat om ämnen som finns i ditt pressmeddelande.

  MyCroft lanserades 2016 som en del av vår tjänst för utskick av pressmeddelanden. NewsMachine var först att introducera ett AI-verktyg som hjälper kommunikatörer att hitta relevanta mottagare av utifrån innehåll och budskap i den egna kommunikationen.

   NewsMachine senaste implementering av AI-teknologi heter SmartMonitoring – en banbrytande uppgradering av traditionell mediebevakning. SmartMonitoring är en helt ny funktion innebär att du kan träna och optimera dina sökprofiler med hjälp av AI. Genom enkla åtgärder som att ge en ”tumme upp” eller ”tumme ner” till artiklar blir sökningarna dynamiska och sökmotorn kalibreras kontinuerligt för att hitta information som ligger i linje med dina specifika behov. Genom utnyttjande av kraften i artificiell intelligens får du en mediebevakning som är både personlig och träffsäker.

  NewsMachine har legat i framkant när det gäller teknisk utveckling sedan starten 2002 – all funktionalitet är utvecklad av och ägs av NewsMachine. Fördelen för dig som kund är att vi som företag lyssnar på dina behov och önskemål och tar med dessa i vår utvecklingsplan.

  Se MyCroft i aktion