Mycroft AI – Sänd ditt budskap till rätt personer

%name Mycroft AI   Sänd ditt budskap till rätt personerMycroft är en Artificiell Intelligens (AI) som kan hjälpa dig att enklare skapa bättre distributionslistor för pressmeddelanden. Mycroft analyserar ditt pressmeddelande och föreslår mottagare utifrån en analys av miljontals artiklar.

En liknande grundlig manuellt utförd analys av ditt budskap och skrivna artiklar låter sig inte göras. Det skulle ta orealistiskt lång tid. Tjänsten Mycroft syftar till att spara tid och göra livet lättare för alla kommunikatörer och PR-konsulter.

Med hjälp av tillämpad AI (Artificiell Intelligens) analyseras ett pressmeddelande som ska sändas ut och spårar upp journalister som skrivit om liknande saker förut. Resultatet blir förslag på journalister att lägga till distributionslistan för det enskilda pressmeddelandet. Användarna kan även se vilka ord som Mycroft identifierat och associerat med den enskilda journalisten. Något som underlättar valet av att inkludera denna journalist på listan.

Mycroft analyserar pressmeddelandet och föreslår de journalister som Mycroft bedömer intressanta för budskapet. Användaren kan sedan klicka på journalistens namn för att se mer information och några av de ord som Mycroft hittade som gemensam nämnare. Användaren väljer sedan de kontakter hen vill spara till sin medielista genom att markera checkboxen till vänster om namnet.

Mycroft är resultatet av lång tids forskning och utveckling på NewsMachine och svarar mot det behov som många av företagets kunder påtalat: att få hjälp att ta fram aktuella och relevanta distributionslistor för pressmeddelanden. Funktionen är unik och patentsökt.

Kontakta oss för en demo så du kan se hur Mycroft kan göra nytta för dig.

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

5 276 personer gör det redan.