Bevaka talad media – Podd, TV & Radio

Bevaka vad som sägs om din organisation på digitala plattformar

Vi på NewsMachine lägger nu till en ny egenutvecklad funktion som kan hitta information i ljudbaserade media. Det nya verktyget innebär att Ni som användare kan söka på era varumärken, organisationsnamn eller ämnen och få träff när de nämns i TV, i radio eller i en podd.

Den första versionen av tjänsten är en modul som omfattar bevakning av Sveriges Television, Sveriges Radio med lokalsändningar samt TV4. Vi adderar successivt fler kanaler och moduler till bevakningen så som podcasts och Youtube.

Denna nya funktion ger våra kunder en mer fullständig bevakning av det dagliga nyhetsflödet. Detta innebär ett genombrott för många kunder som försöker följa vad som uttalas i olika ämnen och som inte finns i textform.

Vår unika bevakning av strömmande media, i kombination med våra befintliga tjänster, ger Er stora möjligheter att bevaka en mycket större del av det svenska medielandskapet, allt i ett och samma verktyg.

Introduktionserbjudande

Alla nya NewsMachine-kunder har nu möjlighet att köpa bevakning av strömmande media för endast 17 940 SEK per år (1495 SEK per mån). Detta pris gäller första året. Vi kommer naturligtvis att kontinuerligt komplettera erbjudandet och alla nya källor ingår utan extra kostnad under innevarande avtalsperiod.

Utöver svenska medier kan vi även erbjuda bevakning av nordisk etermedia.

Bevakning av Radio och TV

 1. Bevakning av talad media från
    • Sveriges Television
    • TV 4
    • Sveriges Radio
    • Internet-TV
    • Bevakning av svenska poddar