Våra Tjänster

NewsMachine erbjuder ett brett tjänsteutbud av digitala PR-verktyg. Vi eftersträvar att vara en heltäckande leverantör inom dessa områden som kan tillgodose alla dina behov för omvärldsbevakning och presskommunikation. Med stort tekniskt kunnande inom företaget utvecklar vi ständigt nya tjänster och vidareutvecklar befintliga tjänster. Om du har idéer på hur vi kan ta oss fortsatt framåt tar vi gärna emot förslag, för att bli ännu bättre. *Alla priser nedan är per månad och per produkt, exkl moms.

Omvärldsbevakning

Med NewsMachines tjänst för omvärldsbevakning kan ni bevaka stora mängder information i realtid. Vi bevakar sociala medier, bloggar och över 160 000 traditionella medier från hela världen.

*Max 99 agenter/200sökord

Pressutskick

PressMachine är NewsMachines tjänst för Pressutskick & Pressrum. Använd vår AI-motor för att hitta de mediekontakter som är intresserade av ditt budskap.

*Därefter 2 500 kr/utskick

Newsmachine AI-Paket

Här finns några av våra intressanta tilläggstjänster. AI-motorn My Mycroft™, Dashboard och Smart Report™.

Konsulttjänster

Här finns Newsmachines konsulttjänster listade. Vi kan ej ge fasta priser för dessa tjänster, utan skickar en offert efter samtal om hur omfattande uppdraget är.